Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Ενας χιονάνθρωπος τον Αύγουστο

Σάββατο μεσημέρι, οι περισσότεροι θα είστε σε κάποια παράλια, αλλά εμένα τώρα μου ήρθε η όρεξη να γράψω. Θα μου πείτε τι να περιμένει κάνεις από έναν χιονάνθρωπο μέσα στο κατακαλόκαιρο :)

Πάμε και στο επίκαιρο θέμα που είναι φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες
Άρχισαν και αυτοί,πιστοί στο ραντεβού τους κάθε τέσσερα χρόνια Φυσικά αν εξαιρέσουμε τους Κινέζους κανένας δεν τους περίμενε με ανυπομονησία. Δεν έχουν βέβαια την αίγλη του 2004 ίσως γιατί δεν μας τα πρήζουν συνέχεια όλα τα ΜΜΕ με αυτούς. Δεν ακούμε φέτος για την σπουδαιότητα των αγώνων, την τεράστια σημασία που έχουν για το πολιτισμό μας, την μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια των Ελλήνων, τις τεράστιες φιλοδοξίες των αθλητών μας και την ανυπομονησία όλου του πλανήτη για αυτό το γεγονός.

Το μπασκετάκι θα είναι καλό αφού οι καλές ομάδες κατεβαίνουν πλήρεις, από ποδοσφαιράκι μόνο καμιά Βραζιλία και Αργεντινή θα δω, οι άλλες ομάδες με αφήνουν ψιλοαδιάφορο. Στα υπόλοιπα αθλήματα που δεν θα έχουν τόπι, μόνο οι τελικοί στο τρέξιμο θα λένε. Οι ελληνικές συμμετοχές δεν νομίζω ότι θα κάνουν τίποτα, τους τελείωσαν τα χάπια στους προηγούμενους ολυμπιακούς.

Αυτό πάντως που δεν καταλαβαίνω είναι η στάση της Θάνου Δεν φτάνει δηλαδή που δεν την κάνανε ρόμπα, δεν φτάνει που δεν της πήρανε τα μετάλλια, δεν φτάνει που δεν αμαύρωσαν το όνομα της, που δεν την τρέξανε στα δικαστήρια, που δεν γνώρισε την απαξίωση όπως πολλοί άλλοι που ήταν στην ίδια θέση και ως ευγνωμοσύνη λοιπόν για όλα αυτά ζητάει η ίδια να συμμετέχει στους αγώνες. Αφού δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εις βάρος μου δικαιούμαι να συμμετέχω δηλώνει η ίδια με αθωότητα. Το κακό για αυτήν είναι ότι εκτός ότι δεν μοιάζει αθώα δεν γίνεται και πιστευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: