Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Θα το ξυρίσει το μουστάκι ο Ντέμης?



Ας πάμε και λίγο στην ΑΕΚ. Τέτοιο έκτρωμα (μιλάω για τον αγώνα με την Ομόνοια) δεν έχω ξαναδεί. Μα να μην μπορεί να κάνει τίποτα? Να χάνεις μέσα στην έδρα σου και να μην προσπαθείς τουλάχιστον να πιέσεις?Δεν μπορώ να θυμηθώ παρόμοιο χάλι από την ΑΕΚ σαν γηπεδούχο.

Από τους νέους, ο καραφλοσουηδός όχι κάτι το ιδιαίτερο, τα έκανε τα λάθη του. Ο Ισπανός κάτω του μετρίου, ο Ρίκκα τίποτα. Από τον Ζορμπά δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις. Ο Σκόκο ήταν αυτός που με απογοήτευσε. Διαβάζοντας ένα μήνα τώρα για τις τεράστιες δυνατότητες του, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είδα τίποτα. Χαμένος κατά διαστήματα και ούτε μία ατομική ενέργεια. Βέβαια είναι νωρίς για να κριθεί και αυτός οι υπόλοιποι νέοι στην ομάδα, αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ένωσης.
Άμα γίνει καμιά στραβή και η ΑΕΚ δεν περάσει στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και στο καπάκι δεν κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τότε δεν ξέρω αν θα γλιτώσει ο Ντέμης το μουστάκι του.

Σαν πρώην ποδοσφαιριστής ο Ντέμης στηρίζει πολλά στους προπονητές για μια καλή ΑΕΚ. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις του μέχρι τώρα σαν πρόεδρος. Όταν ανέλαβε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τον Σάντος. Πίστευε ότι με τους μέτριους παίχτες και τα τόσα προβλήματα που είχε τότε, ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Δεν είχε άδικο. Στην πορεία όμως, για κάτι καλύτερο πιο μεθοδικό και πιο φιλόδοξο,είδε ότι δεν του κάνει ο Πορτογάλος. Τότε αποφάσισε για τον Φερέρ, που του έδωσε ένα κάρο λεφτά για να κάνει την ομάδα που ονειρευόταν. Έχοντας αποτύχει και αυτός πήρε και ο Δώνης την σειρά του. Θα τον στηρίξει και θα τον πιστέψει πολύ και αυτόν όπως και με τους προηγούμενους. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να ποντάρεις σε κόουτς παρά σε παίκτες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Ειδικά αν νιώθεις την ανάσα του τίγρη τόσο έντονα.

Έλεγα να γράψω και για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν προλαβαίνω. Έχει Αργεντινή-Βραζιλία τώρα. Να δούμε και λίγο μπάλα γιατί θα ξεχάσουμε σε λίγο πως παίζεται βλέποντας μόνο τις ελληνικές ομάδες και αυτό το "υπερθέαμα" που μας προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: